Satalinna Contest sisäsuunnistuskilpailu

sisasuunnistus-satalinna
Kategoria
Urheilu
Päivä
26.11.2022
Koronan vuoksi kertaalleen siirretty Satalinna Contest sisäsuunnistuskilpailu pidetään näillä näkymin lauantaina 26.11. Kilpailu on osa Satakunta Indoor Double -sarjaa, jonka toinen osakilpailu käydään seuraavana päivänä Puuvilla -kauppakeskuksessa Porissa.
 
Kartat Satalinnan suunnistuskilpailuun on piirtänyt sisäsuunnistuksen konkari Kari-Pekka Seppänen Espoosta. Kilpailun järjestäjänä toimii Harjavallan paikallinen suunnistusseura Vallan Suunta yhdessä porilaisen suunnistusporukan Uroskarhujen kanssa. 
 
Satalinna on mielenkiintoinen ja täysin uusi sisäsuunnistuskohde. Entisten potilashuonekäytävien lisäksi oman mausteensa rakennuksen mahdollisuuksiin tuo kellarikerros ja Satalinnan kaksi sairaalarakennusta yhdistävä noin 250 m pitkä tunneli. 
 
Ilmoittautuminen kilpasarjoihin, joita on neljä tytöille/naisille ja neljä pojille/miehille, tapahtuu Suunnistusliiton IRMA-järjestelmän kautta. Kilpasarjoissa osallistujilla tulee olla voimassa oleva lisenssi. Kilpasarjojen lisäksi järjestetään kuntosarja, johon kuka tahansa sisäsuunnistuksesta kiinnostunut voi osallistua. Kuntosarjaan voi osallistua paikan päällä.
 
Kauempaa saapuville (ja miksei satakuntalaisillekin) suunnistajille on tarjolla edullinen majoitus pe-su. Kysy lisää ja varaa: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen., 0400-767675.
 
Tarkempi aikataulu päivitetään sivuille myöhemmin.
 
 

Kaikki päivät

  • 26.11.2022