Valokuvausstudion rekvisiittaa

Kokemäkiläinen Susanna Laine avasi Satalinnaan valokuvausstudion ja pienen vaatekaupan elokuussa. Avoimet ovet -tyylisiä avajaisia vietettiin 10. syyskuuta. Jatkossa sekä studio että boutique ovat auki ajanvarauksella sopimuksen mukaan, pääasiassa tiistaisin klo 10–17. Sisäänkulku tapahtuu tulosuunnasta katsottuna päärakennuksen oikean siiven sisäpihan sivuovesta. Pyydä tarvittaessa esteetön kulku takakautta.

Susanna Laine

Valokuvausstudio

Kampaajana työskentelevän Susannan erityinen kiinnostus valokuvaukseen ja vaatteisiin kasvoi omien lasten myötä. Susannalla on luonnollista silmää kauneudelle ja herkkyydelle, ja halu ikuistaa ihmisen onnellisia hetkiä ja erityisiä tapahtumia. Susanna ottaa monenlaisia kuvia, erityisalueinaan perheet, pariskunnat, lapset (myös vastasyntyneet) ja raskauskuvaukset. Susanna ottaa mielellään myös rippi-, ylioppilas-, valmistujais- ja hääkuvia tai vaikkapa maastossa otettuja lemmikkikuvia.

Valokuvausstudion kuvausnurkka

Satalinnan studioon on sisustettu erilaisia ihania kuvausmiljöitä ja myös piha-alueilla on kesäaikaan mielenkiintoisia mahdollisuuksia. Susannaa ja hänen kuvaustyyliään on luonnehdittu mm. seuraavin adjektiivein: lämmin, välitön, inspiroitunut, kiireetön, lapsirakas, eläinrakas.

Susannan valokuvaussivut sosiaalisessa mediassa: 
Facebook: Valokuvaus Susanna Laine
Instagram: #valokuvaussusanna

Sähköposti ajanvarausta/tiedusteluja varten: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Susannan boutique

Susannan boutique

Susanna pienestä boutiquesta löytyy hyvä valikoima lastenvaatteita (erityisesti vauvoille ja taaperoille), mutta jonkin verran myös aikuisten vaatteita ja muuta mukavaa. Valikoimaan kuuluu sekä suomalaisia että ulkomaisia laadukkaita brändejä, joita ei markettien hyllyistä löydy. Tuotteet ovat kuitenkin kohtuuhintaisia. Moni kävijä tekikin jo avajaispäivänä mieluisia hankintoja. Valokuvausstudion tapaan kauppa on auki ajanvarauksella sopimuksen mukaan, pääasiassa tiistaisin klo 10-17, mutta ostoksia voi tehdä myös erikseen ilmoitettavina pop-up päivinä ja Satalinnassa järjestettävien tapahtumien yhteydessä.

Boutiquen valikoimaan pääset tutustumaan Instagramissa: #eeliastore ja/tai nettikaupassa: eeliastore.fi.

Sähköposti ajanvarausta/tiedusteluja varten: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Boutiquen lastevaatehylly